Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/esbendanielsen.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Gode P1 programmer om Cocreation – Esben Danielsen – mit faglige jeg
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/esbendanielsen.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
Seneste nyt

Gode P1 programmer om Cocreation

Introduktion til hvad Cocreation er, hvilke fællesskaber det skaber og hvad det kræver, for at være vellykket.

Illustration fra DR.dk

Helt tilbage i 2014 lavede DR P1 et supergodt tema om Cocreation.

Temaet består af tre en-times radio-programmer.
Bag temaet står Ane Skak, som virkelig har udfordret DR i cocreation internt. Hun har mange gode erfaringer omkring samskabelse i store organisationer.

Serien dykker ned i bevægelsen fra at være passiv forbruger og borger til at være aktiv, deltagende og medskabende af fremtidens produkter og ydelser – en tendens som går under navnet co-creation. På tværs af den offentlige og private sektor bliver forbrugere og borgere inviteret indenfor murene for at co-create fremtidens løsninger. Men hvad motiverer et deltagende menneske? Hvem har ansvaret når vi skaber i fællesskab? Og er co-creation et demokratiseringsværktøj eller blot en ny måde at tjene penge på? P1 serien udfolder de mange aspekter af co-creation.

Første program ser på bevægelsen fra modtager til deltager, hvordan co-creation bliver brugt og hvad man vinder og taber ved metoden.

Andet program
udforsker de nye fællesskaber, som opstår ved co-creation, og hvad der skal til for at ‘sammen er vi bedst’ vinder over ‘laveste fællesnævner’.
Jeg medvirker selv i dette program, bl.a. med fokus på Burning Man – en stor samtidskunstfestival i Nevadas ørken i USA.

Tredje program
undersøger hvordan co-creation hænger sammen med demokrati, og hvad det kræver for afsender institutionen at kaste sig helhjertet ud i co-creation.

Gem

Gem

Gem

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*